Monday, December 19, 2011

wedding song : my pick.

lama tak berbelog. belog personal pun dah private. after private tu adalah aku menulis sikit tapi pastu terbiar. banyak juga progress tapi benda biasa jela. legal documents pun baru settle siang tadi. alhamdulillah.

dalam seminggu ni aku sibuk nak decide lagu apa for my wedding highlights. adik aku kata usually benda ni kerja cinematographer tu untuk choose lagu ke apa semua. tapi suka hati aku la kan kalau aku nak pilih. aku yang bayar kan? satu benda aku belajar, sometimes aku kena pleasant kan diri aku dulu before orang lain.

best bagi orang lain mungkin tak best bagi aku. lagipun benda macam ni, aku lah kan yang akan tengok berulang kali orang lain setakat tengok sekali je. biarlah aku puas hati.

so, lately ni aku sangat lah kuat nak memilih lagu a thousang years by christina perri. aku rasa lagu tu sangat menyentuh perasaan baik dari segi muzik nya and also dari lirik nya. selalu yang aku suka, mesti lirik nya ntah pape.






tapi, aku dengar lagu ni berulang kali, sometimes rasa macam terlalu banyak pengulangan lak. aku dapat bayang kan lagu ni melatari captured moments dan memberikan suntikan romantik dan intimate pada wedding highlights aku. tapi cuak juga.

tapi setelah aku menonton ini,




aku yakin dengan keputusan aku. :) a thousand years it is. team ARMAYA, please take note k?

2 comments:

Gadis said...

lagu yang best...=)

KISaHKASiH said...

video yg 2nd tu best sgt...berair kot mate ni..oh jiwang sggh la ak ni..huhu