Wednesday, September 21, 2011

padan muka dewan dah fully booked.

padan muka. dewan semua dah fully-booked untuk tarikh aku. HOW?

kesimpulan nya memang padan lah dengan muka aku. nak buat kat rumah bukan tak boleh. tapi majlis aku sekali dengan adik aku. so tetamu memang ramai. kalau buat kat rumah takut tak dapat menampung.

siapa boleh tolong aku?

meh aku list kan dewan yang dah aku and adik aku call

  • dewan merdeka kg melayu
  • dewan jubli intan
  • kompleks tan sri rahmat
  • dewan sri tebrau
  • dewan azalea (kanak-kanak spastik)

most probably dewan nusa mutiara under johor corp pun dah di booked. aku pasrah je sekarang ni. haih. :(

1 comment:

A 'n' M said...

Mmg nak dewan yg area jb ke?
try la kol mbjb or mpjbt tanya dorg mana dewan dorg yg available...