Monday, January 3, 2011

attention to southern bride-to-be!

tadi aku gi angsana betulkan jam faiz. on the way balik, aku nampak iklan kat bah kind unting tepi jalan. guess what? pameran pengantin! yeah! anyway, the details are as below:

Pameran Pengantin: Dunia Raja Sehari
Plaza Angsana
21-30 Januari 2011

haha. itu je details yang aku sempat nampak sebab tengah driving kan? takkan nak berhenti tepi jalan lak. itu pun tadi masa drive dah kind of distracted. hehe. so, kepada bakal pengantin belah selatan ni boleh lah clear kan schedule untuk attend pameran ni.

p/s: baru je hampa sebab jeles dengan bride-to-be kat KL. diorang boleh gi pameran pengantin malaysia anjuran urban vive event!

5 comments:

elle's laaa~ said...

ye, saye tahu ade pameran panten kt angsana nnti.. hihi... jom kite same2 ke sane...

anaztasias aira said...

waaaaaaaaa dekat kuantan tiada :( huk3

cik syahira said...

assalamualaikum nurulain.

thanks update info ini. seminggu lebih eh dia punya pameran? insya Allah, ada kelapangan saya ke sana la. hi3x

cik nurulain said...

elle: hehe, kamu dah tau? sy try search takde lak info. mmg depends pd yg sy nmpk kt bunting je.

anastasias: sbr2. mgkin ada tp advertising tak bsr ke? mcm pameran ni pun nmpk iklan kt bunting tpi jln je.

syahira: haha. marilah kita memeriah kan nya.

mrs chenta said...

blok walking. hi bride 2 be?? *winkk*