Thursday, October 20, 2011

apa-apa jelah. :'(

banyak-banyak orang aku boleh sama tarikh dengan kau.

mesti wedding aku tak ramai pergi. breakdown nya rasa :'( macam nak nangis. hurm, memang dah nangis pun dalam telefon tadi. hurm, pasrah jelah. rezeki masing-masing.

mode: redha je kalau tak ramai kawan yang datang. *aku bukan watak famous. kalau tarikh aku bertembung dengan orang yang hotstuff, most probably tak ramai attend wedding aku* sedih, frustrated, takde mood nak proceed preps.

5 comments:

nolyndila said...

sabar la dear...rezeki masing2..i.Allah ramai la nnt kwn2 yg dtg..xmo sedih2 nnt x ilang seri ^_^

plain jane said...

salam nurulain....

takpe kalau wedding sama dgn org lain.... jgn takut kalau ramai kawan tak datang... yg penting nye, keluarga, sedara mara dan bestie ada di sisi kita kan.... apa pun jgn risau sgt ye... kena positive selalu.

Renee Meow said...

dont worry dear.. mesti kawan2 bleh pegi 2-3wedding dalam mase 1hari.. agree ngan plainjane, yg penting org2 rapat macam family n relatives ada.. :) dont overthink about kay.. *hugs*

cik nurulain said...

nolyndila:
huhu, ada seri ke. sedihnya.

plain jane:
psl family pun, ada cerita sedih. later on br nk update. hurm. thanks anyway. appreciate sgt.

renee:
hurm, tu lah. hopefully mcm tu. but then the other wedding kt melaka. its not nearby pon...takpela i redha je.

Gadis said...

jgn sedih yer..

x semestinya...
insyaallah nnti mesti ader yg dtg...

senyum skit yer...=)