Thursday, October 27, 2011

luahan hati & kisah perfume branded murah.


stress. makin hari makin stress.

malas. makin hari makin malas.

semangat. pun makin hari makin tak ada.
dengan keadaan muka yang makin teruk. ntah lah nak blame  stress ke apa. plus berat pun makin naik.

i really don'y want to be an ugly, sad bride.
i wish i could lay back and just enjoy it. apa ada hal masa kawin muka banyak jerawat pon? apa ada hal masa kawin bontot makin besar pon?

urgh. mana boleh ignore. benda ni semua berlegar2 je dalam kepala.
maybe ni bahan duduk rumah seminggu. wedding. its all i could think about. i never thought i would say this, but i want to go back to muar. focussing on school stuff. diverting my mind ( a bit lah) from weddings.

im trying hard to ignore about weddings for just a while. tapi memang tak boleh. even if i tried not to think about my wedding, there's other wedding that i still have to deal with. for instant my brother's, next week. 07.11. 2011.

apa-apa mak still ajak aku. anak sulung and aku je pon yang available. so, nak taknak aku ngadap jugak benda alah kawin ni. dengan sepupu yang bersusun nak kawin jugak. belum kira close friends lagik.


blog ni dah jadi lame and boring. urgh!!!!

p/s: b2b jb, siapa belum beli hantaran perfume, kalau ada passport, gi lah singapore. to be exact mustafa centre. murah like hell. standard harga perfume dia $55- $80. rate semalam masa aku gi 2.48. darab lah berapa je. kalau $80 baru RM199. itu yang 100ml. 50ml lagi murah. tommy hilfiger 100ml yang aku belikan F kat Malaysia dalam RM230 gak kat mustafa tu choices pon banyak. cakap je nak apa. sampai pening-pening test segala bau. dah lah murahhhh!

p/s/s: kadang-kadang kena cukai. kadang-kadang tu kalau sikit je kastam ignore je. ikut nasib.

1 comment:

Memory of A Time said...

yeahh... exactly true. murah gile. last time saya pegi mustaffa centre tu, beli perfume 50ml dua botol, baru rm100++... sini? tak dapat ler...

and, sebab 2 botol je, kastam tak check pun.. lagipun simpan dalam beg.

http://www.memoryofatime.com/2011/10/senaman-beli-belah_03.html